Nieuwe CV ketel

 

Heeft u een nieuwe CV ketel nodig? Er zijn veel mogelijkheden; een nieuwe CV Ketel met een boiler of zonder een boiler, en kiest u voor solo of combi? Bouma CV geeft u onafhankelijk advies en maakt voor u een CV ketel aanbieding op maat. Naast het leveren en plaatsen van uw CV ketel zorgen wij ook voor service en onderhoud. Mocht uw CV Ketel ooit een storing krijgen dan lossen wij dit graag voor u op! Een nieuwe CV ketel kopen behoort een weloverwogen beslissing te zijn en wij denken graag met u mee, met advies én met een cv ketel aanbieding die bij u past. Bouma CV is de partner om uw CV ketel te vervangen in Amsterdam en omgeving.

Een CV-ketel heeft over het algemeen een levensduur van zo’n 15 jaar. In sommige gevallen kan het verstandig zijn die 15 jaar niet af te wachten, maar nu alvast uw CV-ketel te vernieuwen. De HR-ketels van tegenwoordig zijn immers stukken zuiniger, wat niet alleen milieuvriendelijkheid betekent maar ook lagere stookkosten. Hoe eerder u die besparing geniet, des te beter.
De Kenteq-gecertificeerde monteurs van Bouma CV voorzien u van onafhankelijk advies. Graag kijken zij samen met u naar uw ketel en de mogelijkheden voor vernieuwing. Om de levensduur van uw ketel te verlengen kunnen wij u een onderhoudscontract voor uw CV-ketel aanbieden zodat u er geen omkijken meer naar heeft en met een gerust hart van warme lucht en warm water kunt genieten.

Door uw CV ketel tijdig te vervangen, houdt u uw stookkosten laag en kunt u deze zelfs verlagen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u voordeliger uit met een nieuwe ketel, omdat de reparatiekosten van uw defecte ketel hoog op kunnen lopen. Wij adviseren u graag u de keuze moet maken tussen vervanging of reparatie en kijken samen met u naar wat de beste opties zijn . Wij gaan graag mee in de persoonlijke wensen van de klant voor een CV ketel aanbieding op maat. Bouma CV heeft gecertificeerde monteurs om uw CV ketel te vervangen in Amsterdam en omstreken.

 

Contact

Wilt u graag uw CV ketel vervangen ?

 

Wilt u uw CV ketel vervangen in Amsterdam of omstreken? Dan is Bouma CV de logische keuze. Bouma CV heeft gecertificeerde monteurs die uw CV ketel professioneel en vakkundig plaatsen. Hierbij houden wij altijd rekening met de comfort eisen van uw woning en het energieverbruik. Een nieuwe CV ketel gemiddeld een levensduur van 15 jaar. In sommige gevallen kan het verstandig zijn om niet af te wachten tot u CV ketel stukgaat, maar deze nu alvast te vernieuwen. Een CV ketel vervangen Amsterdam; dan belt u Bouma CV. Laat u adviseren voor een passende CV ketel aanbieding; speciaal voor uw woning.

Een CV-ketel gaat over het algemeen vele jaren mee, vooral wanneer u hem regelmatig laat onderhouden. Maar vroeg of laat zult u uw CV-ketel moeten vernieuwen. Bouma CV is daarbij uw logische partner. Door onze focus op kwaliteit en duurzaamheid bent u bij ons verzekerd van een CV-ketel die lang meegaat én vriendelijk voor uw portemonnee is. De aanvankelijke investering verdient u zo snel weer terug.

Contact
Bouma CV Totaaltechniek