Vloerverwarming aanleggen in uw woning

Vloerverwarming is een fijne manier om het aangenaam in uw leefruimte te maken. Vloerverwarming aanleggen hoeft niet altijd gezien te worden als een luxe manier van verwarmen, eerder als een duurzame manier om het leefklimaat comfortabel te houden. Door vloerverwarming aan te leggen in uw woning plaatst u een pomp welke water door de vloer laat stromen. Ten onrechte wordt aangenomen dat door het aanleggen van een vloerverwarming uw energiekosten omhooggaan. Als de vloerverwarming aangelegd wordt met een pomp met energielabel A geniet u van alle voordelen die bij een Vloerverwarming komen kijken.

Bouma CV Totaaltechniek

Niet nodig

U heeft geen cv-ketel en gasaansluiting nodig.

Geschikt voor

Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw.

Besparing

Tot wel 40% energiebesparing op verwarming.

Energiezuinig vloerverwarming aanleggen

Door de geleidelijke verwarming in uw vloer worden dure energiepieken voorkomen. De vloerverwarming soort er daarnaast ook voor dat de warmte beter verdeeld wordt over de verschillende ruimtes. Juist door dit gegeven hoeft de verwarming niet zo hoog maar kan juist wat lager gezet worden. De leefruimtes voelen comfortabeler aan doordat ze geleidelijk zijn verwarmd zonder grote temperatuurverschillen. Door de aanleg van een vloerverwarming wordt er op den duur op een duurzame manier bespaard op de kosten van de energierekening.

Contact
Bouma CV Totaaltechniek

Vloerverwarming is duurzaam en goed voor de gezondheid

Een duurzame vloerverwarming is niet alleen goed voor de energierekening maar ook voor de gezondheid. De voordelen van een vloerverwarming zijn in tegenstelling tot een gewone CV-installatie gezonder omdat er geen stofophoping plaatsvindt. Niet in het systeem en niet in de ventilatoren, ideaal voor mensen met een stofallergie. Dit scheelt uiteraard ook in het periodiek onderhoud.

Contact
Bouma CV Totaaltechniek