Bouma CV Totaaltechniek

Airco onderhoud voor optimale werking van het systeem

 

Airco-onderhoud is van cruciaal belang als het gaat om het optimaal laten functioneren van uw aircosysteem. Een goede onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat uw airco optimaal zal blijven presteren en dat het energieverbruik laag blijft. Met een goede onderhoudsbeurt houdt u de luchtkwaliteit in uw woning of kantoor te allen tijde optimaal. Ook voorkomt onderhoud van uw airco dat er kostbare reparaties nodig zijn. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren door een gespecialiseerde monteur zorgt u ervoor dat uw aircosysteem veilig, betrouwbaar en energiezuinig blijft.

Bouma CV Totaaltechniek

Airco service, een investering met vele voordelen

 

Airco service is een investering met vele voordelen. Door regelmatig gebruik te maken van de service die Bouma CV u biedt geniet u van een aangename temperatuur in elke ruimte. Bijkomend voordeel in een werkruimte is dat een comfortabel binnenklimaat de productiviteit verhoogt. Daarnaast worden de energiekosten aanzienlijk verminderd. Uw systeem werkt beter als het schoon is en is dus afhankelijk van een regelmatige onderhoudsbeurt. Het is een investering die zichzelf terugverdient.

ventilatie-reiniging

Airco reparatie voorkomen?

 

Het is belangrijk dat de luchtfilters regelmatig worden gereinigd. Een filter wat niet goed wordt schoongehouden, zal op den duur stofdeeltjes en bacteriën gaan bevatten. Wanneer u een airco aanzet die vervuild is, dan zal de airco deze vervuiling gaan verspreiden door uw woning. Daarnaast zorgen vervuilde filters voor een verminderde werking. Met een goed werkend systeem verlengt u de levensduur, bespaart u energiekosten en zorgt u ervoor dat er minder kans op een storing is. Ons onderhoud aan uw systeem bestaat uit het inspecteren en reinigen van de binnenunit en de luchtfilter. Eveneens kijken we of de werking nog optimaal is en checken we de koelvloeistof. Onderhoud aan uw aircosysteem is dan ook dé oplossing om reparatie te voorkomen aan uw airconditioning.

Onderhoud Airconditioning

  Airconditioning Onderhoud

  Werkzaamheden tijdens jaarlijkse onderhoudsbeurt:

  • Controle werking airconditioning
  • Controle van filters en koelmiddelen
  • Controle isolatie
  • Reiniging binnen-unit d.m.v. bacteriedodend middel
  • Inspectie en reiniging van buiten-unit (indien toegankelijk)