website loader

Bel nu 020 260 24 60

Klanten vertellen

9,6

100% Beveelt Bouma CV aan
Bekijk onze 21 beoordelingen >
Sanibroyeur of Vuilwaterpomp

Sanibroyeur of Vuilwaterpomp

Tegenwoordig hoeft uw sanitaire voorziening niet meer op een vaste plek te zitten omdat de aansluitpunten op het riool niet alom vertegenwoordigd zijn. U heeft nu de mogelijkheid om op elke gewenste plek uw toilet, fontein, wastafel, douche of waskuip te plaatsen. Met een Sanibroyeur sluit u op ieder punt in huis een sanitaire voorziening aan en zit u dus niet meer vast aan de vaste aansluitplekken van het riool. Zonder verbouwing is het dus heel goed mogelijk uw sanitaire voorziening te plaatsen met behulp van een Sanibroyeur of vuilwaterpomp

Wat is een Sanibroyeur

Een Sanibroyeur voert vuil water wat voor het riool is bestemd van uw toilet, fontein, wastafel, douche, of zelfs badkuip af naar de riolering of septic tank. Doordat de Sanibroyeur het afvalwater vermaalt met messen kan het door een dunne makkelijk aan te leggen buis afpompt worden naar het riool. Door deze scherpe messen die in de ingebouwde motor zitten kan de Sanibroyeur zonder chemische producten hetzelfde afval verwerken als een gewoon aangelegd riool.

Door de jaren heen is de Sanibroyeur sterk verbeterd ten opzichte van de eerste versie die op de markt kwam. De eerste broyeurs die op de markt kwamen maakten veel lawaai. Met een nieuw ontwikkelde beter geïsoleerde motor en ingebouwde geluiddempende blokken is de huidige Sanibroyeur een veel stiller product geworden.

Bij de installatie moet er rekening gehouden worden met diverse aspecten om er zeker van te zijn dat u geen onnodige bijgeluiden krijgt.

  • Houdt ruimte vrij tussen de bak en de wand
  • Plaats trillingsdempers onder te te plaatsen bak
  • Schroef de bevestigingsplaat vast op de vloer
  • Afvoerleidingen moeten op de juiste manier worden aangesloten

Installeren Sanibroyeur of vuilwaterpomp

Voor het comfort wat u graag wilt hebben is de goede werking van uw Sanibroyeur belangrijk. Naast het installeren van uw Sanibroyeur in en om Amsterdam verzorgen wij ook de reparatie of vervanging van uw defecte Sanibroyeur. Wij hebben prima vervangers welke u vaak ook in kosten kunnen schelen met het behoud van dezelfde kwaliteit. De nieuwe of vervangende Sanibroyer is binnen een paar uur professioneel geplaatst op de door u gewenste locatie. De deskundige installateurs hebben ruime ervaring met diverse installaties, zowel kleine als grote installaties plaatsten wij met veel kunde. Bouma CV is de juiste partner van het plaatsen van uw sanitaire voorziening en advies omtrent alle mogelijke installaties.

Wilt u graag uw sanibroyeur vervangen of een reparatie uit laten voeren, onze deskundige monteurs staan graag 24/7 voor u klaar.Heeft u aanvullende informatie nodig of wilt u een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of aanvullende informatie. Is uw sanibroyeur defect in Amsterdam laat het verhelpen door Bouma CV bel nu 020-2602460.

Kies voor
Bouma CV

  • Snelle behandeling van uw aanvraag
  • 24/7 Service het hele jaar door
  • Behouden hoog rendement door onderhoud
  • Uitstekende Service

Tevreden klanten

Na diverse installateurs gebeld te hebben zijn we terecht gekomen bij BoumaCV. Dit vanwege het prettige gesprek, kundige uitleg en perfecte prijs.
Onze oude cv toestel gaf voortdurende storingen aan, monteurs Ap en Farouk waren zeer snel ter plekke. ze konden zelfs op zaterdag een nieuwe ketel installeren en dat deden ze op een vakkundige wijze. We zijn zelf zeer tevreden, lekker warm de winter door!

Geplaatst door Chary op 22 nov

Bouma CV op Marktplaats
Bekijk alle marktplaats beoordelingen
Meer weten?

Wij adviseren onze klanten uitvoerig en houden daarbij rekening met het beschikbare budget.
Bij Boumacv kunt u terecht voor een nieuwe cv ketel, service & onderhoud aan alle merken cv ketels, riool verstoppingen, loodgieterswerkzaamheden, reiniging ventilatiesystemen en het plaatsen van warmtepompen in Amsterdam en omstreken.
Neem dan vrijblijvend contact op via T: 020 260 24 60 of bezoek de contactpagina.