Bouma CV Totaaltechniek

Milieuvriendelijke hr ketel met een zeer laag gasverbruik?

Intergas HRE 24/18 A

De Intergas HRE 24/18 A cw3 cv-ketel is een milieuvriendelijke hr ketel met een zeer laag gasverbruik.

Bekijk deze deal

Vloerverwarming

Naast een aangename temperatuur in de gewenste ruimte denken we tegenwoordig natuurlijk allemaal aan het milieu.

Bekijk deze deal

Regelingen

U kunt rekenen op een besparing tot wel 40% wat dus zeer de moeite waard is, ook voor uw portemonnee!

Bekijk deze deal
Welke CV-ketel is voor u geschikt?
Start de ketelkiezer hier

Uw aanvraag

Snelle behandeling van uw aanvraag

Service

24/7 Service het hele jaar door

Rendement

Behouden hoog rendement door onderhoud

Bouma Centrale Verwarming

Boumacv is een Centrale verwarming & Loodgietersbedrijf gevestigd in Amsterdam. Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot een breed installatiebedrijf, actief in alle facetten binnen de verwarming en loodgietersbranche. U kunt bij ons terecht voor het reinigen van ventilatiesystemen, riool verstoppingen en reguliere onderhoud aan ketels. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in eigenbeheer. Boumacv is een professioneel en groeiend bedrijf al meer dan 22 jaar actief in Amsterdam en omstreken. Klanten kunnen niet alleen terecht voor het plaatsen van nieuwe installaties, maar ook voor storingen en periodiek ketel onderhoud.

Bouma CV

Een CV-ketel heeft over het algemeen een levensduur van zo’n 15 jaar. In sommige gevallen kan het verstandig zijn die 15 jaar niet af te wachten, maar nu alvast uw CV-ketel te vernieuwen. De HR-ketels van tegenwoordig zijn immers stukken zuiniger, wat niet alleen milieuvriendelijkheid betekent maar ook lagere stookkosten. Hoe eerder u die besparing geniet, des te beter.
De Kenteq-gecertificeerde monteurs van Bouma CV voorzien u van onafhankelijk advies. Graag kijken zij samen met u naar uw ketel en de mogelijkheden voor vernieuwing. Om de levensduur van uw ketel te verlengen kunnen wij u een onderhoudscontract voor uw CV-ketel aanbieden zodat u er geen omkijken meer naar heeft en met een gerust hart van warme lucht en warm water kunt genieten.

Door uw CV ketel tijdig te vervangen, houdt u uw stookkosten laag en kunt u deze zelfs verlagen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u voordeliger uit met een nieuwe ketel, omdat de reparatiekosten van uw defecte ketel hoog op kunnen lopen. Wij adviseren u graag u de keuze moet maken tussen vervanging of reparatie en kijken samen met u naar wat de beste opties zijn . Wij gaan graag mee in de persoonlijke wensen van de klant voor een CV ketel aanbieding op maat. Bouma CV heeft gecertificeerde monteurs om uw CV ketel te vervangen in Amsterdam en omstreken.

cv-ketel
Bouma CV Totaaltechniek

CV ketel onderhoud?

Amsterdam kent behoorlijk frisse winters. Het laatste wat u dan wilt is dat uw CV ketel het begeeft. Om CV reparatie te voorkomen, is regelmatig onderhoud belangrijk. Met een brede ervaring in adviseren, installeren en onderhoud bij ons.

Meer informatie
Bouma CV Totaaltechniek

CV ketel kopen?

Heeft u een nieuwe CV ketel nodig? Er zijn veel mogelijkheden; een nieuwe CV Ketel met een boiler of zonder een boiler, en kiest u voor solo of combi? Bouma CV geeft u onafhankelijk advies en maakt voor u een CV ketel aanbieding op maat.

Meer informatie
Bouma CV Totaaltechniek

Samen genieten?

Naast een aangename temperatuur in de gewenste ruimte denken we tegenwoordig natuurlijk allemaal aan het milieu. Bouma CV heeft in het kader van duurzaamheid gekozen voor leverancier Nefit.

Meer informatie