Duurzame energie van Nefit Warmtepompen

Naast een aangename temperatuur in de gewenste ruimte denken we tegenwoordig natuurlijk allemaal aan het milieu. Bouma CV heeft in het kader van duurzaamheid gekozen voor leverancier Nefit. Nefit heeft een groot scala aan interessante producten welke een aangenaam binnenklimaat naar uw wens creëren met maximale aandacht voor het milieu en energiebesparing. Naast de welbekende zonne-energiesystemen van Nefit kunt u ook rekenen op de Nefit warmtepompen die geheel zelfstandig of in samenwerking met een HR-ketel werken. Door de combinatie van deze twee heeft u een hybride systeem wat zeer energiebesparend werkt. U kunt rekenen op een besparing tot wel 40% wat dus zeer de moeite waard is, ook voor uw portemonnee!

Bouma CV Totaaltechniek

Niet nodig

U heeft geen cv-ketel en gasaansluiting nodig.

Geschikt voor

Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw.

Besparing

Tot wel 40% energiebesparing op verwarming.

Hoog Rendement

Koeling met hoog rendement, geen aparte airco nodig.

Royaal

Royaal warm water (met Nefit-boiler)

Stil!

Uitzonderlijk stille buitenunit

Warmtepomp kosten worden beperkt met de Nefit warmtepomp

Met de nieuwste technieken onttrekt de warmtepomp warmte aan de buitenlucht, water of aarde als natuurlijke bronnen maar dit kan uiteraard ook met ventilatielucht. De verkregen energie wordt omgezet in wamrte en afgegeven aan het verwarmingssysteem. U kunt bij dit systeem zeker spreken van duurzame energie wat u uiteindelijk terug kunt zien in uw warmtepomp kosten.

Contact
Bouma CV Totaaltechniek

Warmtepomp kosten worden beperkt met de Nefit warmtepomp

u003ch2u003eu003c/h2u003ernBouma CV kan verschillende warmtepomp installaties leveren welke passen op uw wens en situatie met uiteraard het oog op duurzame energie.rnrnDeze warmtepomp zorgt voor een perfecte balans tussen duurzame energie, gas en elektra. Samen zorgen de pomp en de Nefit HR-ketel er voor dat er een intelligent hybride systeem ontstaat en gebruik maakt van duurzame energie. De warmtepomp bestaat uit een binnen- en buitenunit. De buitenunit onttrekt de energie aan de buitenlucht. Vervolgens wordt de temperatuur omhoog gebracht door de binnenunit en de warmte afgedragen aan het cv-circuit. Om het systeem compleet te maken levert Nefit een kamerthermostaat welke alles eenvoudig bediend. De Nefit ModuLine 400 heeft twee opties,rnrnNefit MultiLine split warmtepomp – de compacte oplossingrnrnde optie ‘kostenbesparing’ regelt de meest kostenefficiënte balans tussen warmtepomp en HR-ketel en bij de instelling ‘milieu’ wordt gekozen voor minimale CO2-uitstoot.

Contact
Bouma CV Totaaltechniek