Elektrische warmtepomp installateur in Amsterdam

Een volledig elektrische warmtepomp in huis. Meer dan welkom tegenwoordig in de huidige maatschappij. Niet meer afhankelijk van gas, kostenbesparend en duurzaam. De twee soorten warmtepompen die Bouma CV aan biedt zijn volledig elektrisch en maken gebruik van lucht of van water om te verwarmen. Volledig gasloos verwarmen is kostenbesparend. Bij nieuwbouwwijken is all-electric al even de standaard. Voor bestaande bouw zijn er nu ook mogelijkheden. Wij kunnen twee opties leveren waarmee we in uw pand een warmtepomp kunnen installeren welke volledig elektrisch is. Bouma CV is gecertificeerd voor de installatie voor beide elektrische warmtepompen.

Bouma CV Totaaltechniek

Niet nodig

U heeft geen cv-ketel en gasaansluiting nodig.

Geschikt voor

Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw.

Besparing

Tot wel 40% energiebesparing op verwarming.

Hoog Rendement

Koeling met hoog rendement, geen aparte airco nodig.

Royaal

Royaal warm water (met Nefit-boiler)

Stil!

Uitzonderlijk stille buitenunit

Water-water warmtepomp met een hoog rendement

dt de energie omgezet voor bijvoorbeeld het verwarmen van het pand. Bij een water warmtepomp wordt de energie gewonnen uit het grondwater. Doordat deze een constante temperatuur heeft ligt het rendement heel hoog. Bij de water-water warmtepomp is een waterwinningsput noodzakelijk. Voordeel van de water-waterpomp is dat deze het pand op een natuurlijke manier kan koelen. Een goed geïsoleerd pand is een aanrader om het maximale uit deze water warmtepomp te halen.

Contact
Bouma CV Totaaltechniek

Energiezuinige lucht-water warmtepomp

De warmtepomp werkend op lucht en elektriciteit haalt zijn energie uit de lucht in de omgeving. Een voordeel aan de lucht water warmtepomp is dat deze heel energiezuinig is. De lucht water warmtepomp zet de warmte in de buitenlucht om in bruikbare energie voor het verwarmen maar ook het verkoelen van het pand. Je verlaagt met de lucht warmte waterpomp niet alleen de energiekosten maar je verzekert jezelf ook van een comfortabel binnenklimaat. Deze warmtepomp is zeer geschikt voor renovaties van verwarmingsinstallaties en zijn uit te breiden met bijvoorbeeld een boiler of een vloerverwarming.

Contact
Bouma CV Totaaltechniek