Bouma CV Totaaltechniek - warmwatertoestellen

Onderhoud aan uw warmtepomp voor een langere levensduur

 

Onderhoud en service aan warmtepompen is van essentieel belang voor een optimaal rendement van de pomp. Als het onderhoud en de service niet goed worden uitgevoerd, kunnen warmtepompen energieverbruik hoog, minder efficiënt worden en een kortere levensduur hebben. Daarom is het van groot belang dat warmtepompen regelmatig worden onderhouden. Met een goed onderhoudssysteem kunnen de warmtepompen langer meegaan, minder energie verbruiken en een betere prestatie leveren.

Bouma CV Totaaltechniek

Warmtepomp service, betrouwbaar en deskundig

 

Voor een optimaal rendement van uw warmtepomp wordt tijdens een onderhoudsbeurt alle vervuiling weggehaald. De warmtewisselaar wordt nagekeken, evenals de aanwezige filters. Lucht warmtepompen zijn gevoeliger voor vuildeeltjes dan water warmtepompen. Den bij deze soort warmtepomp zeker aan jaarlijks onderhoud. Bouma CV biedt een betrouwbare en deskundige service zonder voorrijkosten.

Bouma CV Totaaltechniek

Onderhoud van uw warmtepomp in Amsterdam e.o.

 

Het is belangrijk om regelmatig onderhoud van de warmtepomp te plegen om ervoor te zorgen dat uw warmtepomp optimaal presteert en geen onnodige energie verspilt. Onderhoud aan uw warmtepomp houdt in dat u periodieke controles uitvoert, zoals het schoonmaken van filters en het inspecteren van buizen en leidingen. Daarnaast is het ook belangrijk om de olie te verversen en de condensator te inspecteren. Als u deze stappen regelmatig uit laat voeren door Bouma CV, zal uw warmtepomp langer meegaan en zal het energieverbruik verminderen.

Onderhoud warmtepomp

  Warmtepomp onderhoud

  Prijs op aanvraag

   

  Werkzaamheden tijdens jaarlijkse onderhoudsbeurt:

  • Controle waterniveau. Indien nodig; bijvullen installatie
  • Controleren op lekkages
  • Controle waterzijdige aansluitingen
  • Controle regel- en beveiligingsapparatuur
  • Controle en reiniging onderdelen m.b.t. het condenswater
  • Controle en meting parameters
  • Filter reinigen van verwarmingssysteem