website loader

Bel nu 020 260 24 60

Klanten vertellen

9,6

100% Beveelt Bouma CV aan
Bekijk onze 21 beoordelingen >

Duurzame energie van Nefit Warmtepompen

Naast een aangename temperatuur in de gewenste ruimte denken we tegenwoordig natuurlijk allemaal aan het milieu. Bouma CV heeft in het kader van duurzaamheid gekozen voor leverancier Nefit. Nefit heeft een groot scala aan interessante producten welke een aangenaam binnenklimaat naar uw wens creëren met maximale aandacht voor het milieu en energiebesparing. Naast de welbekende zonne-energiesystemen van Nefit kunt u ook rekenen op de Nefit warmtepompen die geheel zelfstandig of in samenwerking met een HR-ketel werken. Door de combinatie van deze twee heeft u een hybride systeem wat zeer energiebesparend werkt. U kunt rekenen op een besparing tot wel 40% wat dus zeer de moeite waard is, ook voor uw portemonnee!

Duurzame energie

Warmtepomp kosten worden beperkt met de Nefit warmtepomp

Met de nieuwste technieken onttrekt de warmtepomp warmte aan de buitenlucht, water of aarde als natuurlijke bronnen maar dit kan uiteraard ook met ventilatielucht. De verkregen energie wordt omgezet in wamrte en afgegeven aan het verwarmingssysteem. U kunt bij dit systeem zeker spreken van duurzame energie wat u uiteindelijk terug kunt zien in uw warmtepomp kosten.

De Neft warmtepomp bied u vele voordelen:

  • U heeft geen cv-ketel en gasaansluiting nodig
  • Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw
  • Tot wel 40% energiebesparing op verwarming
  • Koeling met hoog rendement, geen aparte airco nodig
  • Royaal warm water (met Nefit-boiler)
  • Uitzonderlijk stille buitenunit
water pomp

Warmtepomp installatie prijs op aanvraag bij Bouma CV

Bouma CV kan verschillende warmtepomp installaties leveren welke passen op uw wens en situatie met uiteraard het oog op duurzame energie.

Nefit MultiLine split warmtepomp – de compacte oplossing

Deze warmtepomp zorgt voor een perfecte balans tussen duurzame energie, gas en elektra. Samen zorgen de pomp en de Nefit HR-ketel er voor dat er een intelligent hybride systeem ontstaat en gebruik maakt van duurzame energie. De warmtepomp bestaat uit een binnen- en buitenunit. De buitenunit onttrekt de energie aan de buitenlucht. Vervolgens wordt de temperatuur omhoog gebracht door de binnenunit en de warmte afgedragen aan het cv-circuit. Om het systeem compleet te maken levert Nefit een kamerthermostaat welke alles eenvoudig bediend. De Nefit ModuLine 400 heeft twee opties,

de optie ‘kostenbesparing’ regelt de meest kostenefficiënte balans tussen warmtepomp en HR-ketel en bij de instelling ‘milieu’ wordt gekozen voor minimale CO2-uitstoot.

nefit ventiLine water pomp

Nefit VentiLine ventilatiewarmtepomp – de oplossing bij mechanische ventilatie

De VentiLine warmtepomp van Nefit bied als voordeel dat er ventilatie wordt gegenereerd en gebruikt de afgevoerde ventilatielucht bovendien als duurzame warmtebron voor verwarming en water. Samen met een Nefit HR-combiketel werkt deze warmtepomp als naverwarming bij intensief gebruik. Qua kostenefficiëntie en duurzaamheid is de Nefit VentiLine warmtepomp voor woningen met een mechanische ventilatie-unit de beste oplossing.

Nefit EnviLine warmtepomp – de volledig elektrische oplossing voor verwarming én koeling

Nefit biedt met de EnviLine split warmtepomp een totaaloplossing die naast comfortabele warmte in de winter ook zorgt voor aangename verkoeling in de zomer. En dat alles zonder ingrijpende grondboringen of een aparte airco, cv-ketel of gasaansluiting. De Nefit EnviLine werkt op basis van elektriciteit en is in combinatie met Nefit zonnestroom een van de meest duurzame oplossingen op de markt.

Bouma CV is altijd up to date over de nieuwste technieken en producten daar kunt u van op aan. Wij zijn gecertificeerd Nefit leverancier en plaatsen deze pompen met professionele vakkennis. Neem snel contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw warmtepomp installatie en wij geven u een passend advies.

nefit enviline water pomp

Kies voor
Bouma CV

  • Snelle behandeling van uw aanvraag
  • 24/7 Service het hele jaar door
  • Behouden hoog rendement door onderhoud
  • Uitstekende Service

Tevreden klanten

Zeer tevreden over de werkzaamheden die zijn uitgevoerd door Boumacv. Ik ben goed geholpen door de monteurs van boumacv, werkzaamheden zijn keurig en vakkundig uitgevoerd. Echt fantastisch werk geleverd !! Aanrader!

Geplaatst door Greco op 26 nov

Bouma CV op Marktplaats
Bekijk alle marktplaats beoordelingen
Meer weten?

Wij adviseren onze klanten uitvoerig en houden daarbij rekening met het beschikbare budget.
Bij Boumacv kunt u terecht voor een nieuwe cv ketel, service & onderhoud aan alle merken cv ketels, riool verstoppingen, loodgieterswerkzaamheden, reiniging ventilatiesystemen en het plaatsen van warmtepompen in Amsterdam en omstreken.
Neem dan vrijblijvend contact op via T: 020 260 24 60 of bezoek de contactpagina.