website loader

Bel nu 020 260 24 60

Klanten vertellen

9,6

100% Beveelt Bouma CV aan
Bekijk onze 21 beoordelingen >

Bouma Centrale Verwarming & Loodgietersbedrijf Amsterdam

Boumacv is een Centrale verwarming & Loodgietersbedrijf gevestigd in Amsterdam. Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot een breed installatiebedrijf, actief in alle facetten binnen de verwarming en loodgietersbranche. U kunt bij ons terecht voor het reinigen van ventilatiesystemen , riool verstoppingen en reguliere onderhoud aan ketels. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in eigenbeheer. Boumacv is een professioneel en groeiend bedrijf al meer dan 22 jaar actief in Amsterdam en omstreken. Klanten kunnen niet alleen terecht voor het plaatsen van nieuwe installaties, maar ook voor storingen en perodiek ketel onderhoud.

Uw centrale verwarming wordt aangedreven door uw CV ketel. Om verzekerd te zijn van een prettig en warm binnenklimaat, is het belangrijk dat uw ketel onderhoudt. U kunt dat natuurlijk zelf doen, maar daar is enige technische kennis en tijd voor nodig. Beter is het om uw ketel onderhoud aan professionals over te laten, die gewapend met jarenlange ervaring en de juiste gereedschappen om uw CV ketel schoonmaken en opnieuw afstellen.

Met regelmatig ketel onderhoud voorkomt u defecten en blijven uw stookkosten binnen de perken. Met één van onze onderhoudscontracten heeft u nergens meer omkijken naar en zit u er warmpjes bij. Bent u op zoek naar een echte vakmanen voor de installatiewerk of CV ketel onderhoud of het reinigen en onderhouden van uw ventilatiesysteem of het ontstoppen van uw riolering? Dan bent u bij Bouma CV aan het juiste adres. All onze monteurs zijn gediplomeerd en hebben een verklaring omtrent goed gedrag en zijn Kenteq-gecertificeerd. Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven en instellingen door heel Amsterdam en omstreken. Professioneel, betrouwbaar, betrokken en altijd tegen laagdrempelige prijzen. Meer informatie of een kennismaking? Wij horen graag van u!

Bel Bouma Centrale Verwarming op 020 260 24 60 of laat een vraag achter via ons contactformulier.

Erkenningen

OK CV SEI Installateur Kenteq
Uw CV ketel specialist
  • Duurzaamheid en kwaliteit

    Wij werken uitsluitend met merken die in de voorste gelederen van rendement en zuinigheid staan.

  • Voorkomen

    Onderhoudscontract voor slechts €96,20 per jaar, waarmee u met een gerust hart van de warmte kunt genieten.

  • In geval van nood

    Bij een CV storing in Amsterdam zorgen onze monteurs voor snelle reparatie. U kunt ons altijd bereiken op 020 260 24 60.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over CV reparatie of onderhoud, neem dan vandaag nog contact met ons op.
Dat kan door het formulier in te vullen, maar een beller is altijd sneller:T 020 260 24 60.