website loader

Bel nu 020 260 24 60

Klanten vertellen

9,6

100% Beveelt Bouma CV aan
Bekijk onze 21 beoordelingen >

Centrale Verwarming

Tegenwoordig hebben we hem allemaal in huis staan, de “centrale verwarming”. Centrale verwarming wordt (vaak afgekort naar CV) toegepast in huizen en gebouwen als verwarmingssysteem welke centraal de warmte over brengt door middel van stoom, water of lucht. Het is de meest voordelige manier om een huis comfortabel te verwarmen. De meest voorkomende manier van centrale verwarming in Nederland is een systeem wat aangevoerd wordt door een ketel met warm water. We willen allemaal graag in een aangename temperatuur werken en de beschikking hebben over warm water. U bent bij

Bouma CV aan het juiste adres voor alle mogelijke verwarmings- en CV installaties in Amsterdam e.o. Wij adviseren u graag bij het maken van een keuze voor de juiste CV ketel Wij leveren CV ketels van o.a. de merken Intergas, Nefit, Vailliant en Remeha etc. Naast uw CV ketel installeren en aanleggen leveren en plaatsen wij radiatoren en boilers naar uw wens. Radiatoren en boilers leveren wij ook in diverse modellen en kunt u naast uw CV installatie in Amsterdam ook door ons laten plaatsen. Wij geven deskundig advies en u weet direct waar u aan toe bent. Wij komen graag vrijblijvend langs voor advies en helpen u met het maken van een keuze uit ons grote aanbod.

Radiatoren

Een ander belangrijk deel van uw verwarming wordt gevormd door de radiatoren. Deze dienen van tijd tot tijd ontlucht te worden. Hier kunnen wij voor zorgen en daarnaast kunnen wij u tips geven over een optimale warmte-distributie in uw interieur.Bouma CV heeft een ruim aanbod van verschillende radiatoren in verschillende modellen en maten. Denk bijvoorbeeld aan;

  • Paneelradiatoren · Zowel geribbeld als vlak
  • Klassieke radiatoren · Nostalgisch met staande buizen
  • Toiletradiatoren · Traditioneel en design
  • Designradiatoren · Een eye-catcher in diverse kleuren
Centrale Verwarming

De keuze voor een radiator is afhankelijk van de te verwarmen ruimte wat betreft capaciteit, bovendien wilt u dat de radiator past in uw interieur. Om een hoge energierekening te voorkomen hebben wij modellen in ons assortiment die warmteafgifte efficiënt toepassen. Is uw radiator verouderd en wilt u hem laten vervangen? Wellicht is een verplaatsing aan de orde na een reorganisatie in huis. Geheel nieuwe radiatoren plaatsen wij indien gewenst inclusief leidingwerk. Wij helpen u graag met het maken van een keuze uit ons divers assortiment, geven deskundig advies, tips en installeren uw radiator en eventuele leidingen met uiterste precisie.

Boilers

Naast CV ketels en Radiatoren heeft Bouma CV ook een ruim aanbod in boilers. Boilers zijn wenselijk in situaties waar snel veel warm water nodig is, het verwarmd en slaat het warme water als het ware op. Zonder drukverlies en wachttijd beschikt u direct over warm water. Bij de meeste boilers is de temperatuur in te stellen tot 80°C. Boilers hebben wij in diverse uitvoeringen; indirect gestookte boilers, gasboilers en elektrische boilers oftewel direct gestookte boilers met warmte voorziening aan de binnenzijde. Tevens hebben wij boilers in ons aanbod met een stijlvolle kraan, de zogenoemde close in boiler, stijlvol in uw keuken en handig voor direct heet water bij de hand. Afhankelijk van uw situatie geven wij advies in welke boiler u het beste kunt aanschaffen, geheel vrijblijvend komen we bij u langs en maken wij een passende offerte.

Boilers

Service – Onderhoudscontracten

Bouma CV is de logische partij voor reparatie aan uw verwarming, maar ook voor regelmatig onderhoud. Wat dat laatste betreft zal ons onderhoudscontract u interesseren. Tegen een bescheiden bedrag bent u verzekerd van een verwarmingsinstallatie die in topvorm is en waarmee u er elke winter warmpjes bij zit. Helaas komt het wel een voor dat er een lekkage ontstaat bij de verwarming of de CV ketel. Er kan bijvoorbeeld een lek ontstaan in de leidingen of bij de aansluitingen van de radiatoren of de kranen. Omdat een direct gevolg hiervan het slecht functioneren van uw CV ketel en/of verwarming inhoud wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Uiteraard komt Bouma CV dit graag voor u doen tegen gunstige tarieven. Het vakkundig repareren van uw leidingen en eventueel de radiator kranen vervangen hoort bij onze expertise. Om dit in de toekomst te voorkomen bieden wij diverse onderhoudscontracten.

Bouma CV dé CV installateur in Amsterdam e.o. kunt u terecht voor alle mogelijke verwarmings- en CV installatie in en om Amsterdam. Wij adviseren u graag bij het maken van een keuze uit het aanbod van onze kwalitatieve producten en komen snel de perfecte CV ketel installeren!

Bel ons op tel. 020 260 24 60 om een afspraak te maken of laat een bericht achter via onze contactpagina.

Kies voor
Bouma CV

  • Snelle behandeling van uw aanvraag
  • 24/7 Service het hele jaar door
  • Behouden hoog rendement door onderhoud
  • Uitstekende Service

Tevreden klanten

Na diverse installateurs gebeld te hebben zijn we terecht gekomen bij BoumaCV. Dit vanwege het prettige gesprek, kundige uitleg en perfecte prijs.
Onze oude cv toestel gaf voortdurende storingen aan, monteurs Ap en Farouk waren zeer snel ter plekke. ze konden zelfs op zaterdag een nieuwe ketel installeren en dat deden ze op een vakkundige wijze. We zijn zelf zeer tevreden, lekker warm de winter door!

Geplaatst door Chary op 22 nov

Bouma CV op Marktplaats
Bekijk alle marktplaats beoordelingen
Meer weten?

Wij adviseren onze klanten uitvoerig en houden daarbij rekening met het beschikbare budget.
Bij Boumacv kunt u terecht voor een nieuwe cv ketel, service & onderhoud aan alle merken cv ketels, riool verstoppingen, loodgieterswerkzaamheden, reiniging ventilatiesystemen en het plaatsen van warmtepompen in Amsterdam en omstreken.
Neem dan vrijblijvend contact op via T: 020 260 24 60 of bezoek de contactpagina.

U kunt ons tegenkomen in

Weesp, Diemen, Badhoevendorp, Amstelveen, Alsmeer, Amsterdam Oost, Amsterdam West, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam IJburg