Heeft u een Loodgieter nodig in Hilversum ? dan bent u bij Bouma Centrale verwarming & Loodgietersbedrijf aan het juiste adres. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in eigenbeheer. Heeft u een spoed geval dan zijn staan onze collega’s binnen 1 uur op de stoep. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, en ook in gemeente Hilversum betaalt u bij ons geen voorrijkosten. Boumacv is een professioneel en groeiend bedrijf al meer dan 22 jaar actief in Amsterdam en omstreken. U kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

Lekkage Amsterdam en omstreken? Wij verhelpen het voor u.

Als u last heeft van een lekkage is het van belang om snel te handelen, om waterschade te voorkomen of om dit te beperken. Door een gesprongen leiding of lekkend dak kan er snel waterschade ontstaan, wat zowel voor u als voor uw buren veel ongemak kan zorgen. Bouma CV, hét loodgietersbedrijf van Hilversum, kan u helpen bij verschillende loodgietersklussen.

Is uw CV ketel stuk of heeft deze een storing? Onze gecertificeerde monteurs zullen het probleem snel vaststellen. Zodra duidelijk is wat de storing is, zullen zij uw CV opnieuw afstellen. Wij zorgen voor CV ketel reparatie in Hilversum en omstreken, en indien noodzakelijk plaatsen wij een geheel nieuwe ketel. Wij stellen uw CV ketel op een economische manier af; dat is niet alleen voordeliger, maar ook veiliger en milieuvriendelijk. Hoe eerder u ons belt voor uw CV ketel storing in Hilversum, hoe sneller wij voor u in actie kunnen komen.

Contact
Bouma CV Totaaltechniek

Loodgieter Spoed Hilversum

Onze loodgieters zijn ook werkzaam in gemeente Hilversum .
Wij staan 24 uur per dag paraat voor alle spoed gevallen.
Heeft uw een lekkage? Of is uw toilet verstopt ? Geeft de CV ketel een storing aan, moet er een CV reparatie uitgevoerd worden of wilt u graag nieuwe cv ketel. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor reparatie van uw Sanibroyeur of het reiniging van u ventilatiesysteem. Neem dan snel contact op 020-260 24 60 wij staan dag en nacht voor uw klaar.