24/7 spoedservice.

Geen voorrijkosten

98% beveelt ons aan.
Persoonlijk en betrouwbaar

Veelgestelde vragen

Heeft u nog een vraag over onze diensten of service? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen en ontdek of uw vraag misschien al beantwoord is.

Wanneer kan ik allemaal bij jullie terecht?
Wij staan elk moment van de dag voor u klaar. U kunt 24/7 bij ons terecht voor spoedservice. Neem direct contact met ons op, dan helpen we u zo snel mogelijk verder.
Hoe kan ik jullie bereiken?

U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, een mail te sturen naar info@boumacv.nl of te bellen naar 020 260 24 60.

Wat is jullie adres?
Wij zitten gevestigd op Industrieweg 79, Amsterdam-Duivendrecht 1115 AD.
Wat kan ik verwachten van het onderhoudsabonnement?
In een onderhoudsabonnement worden alle installaties opgenomen die u door BoumaCV wil laten onderhouden. Er worden vaste prijsafspraken gemaakt over het onderhoud van de installaties, de voorrijkosten en kosten bij eventuele storingen. Onze klanten met een onderhoudsabonnement kunnen 24/7 gebruik maken van onze storingsdienst.
Wat houdt het periodiek onderhoud in?
Wanneer u een onderhoudscontract afsluit bij BoumaCV, verzekert u zichzelf van de expertise van een erkende installateur die uw installatie grondig onder de loep neemt. Gedurende het periodieke onderhoud worden zowel de interne als externe onderdelen van uw installatie gereinigd. Onze servicemonteurs voeren diverse functionele tests uit en waarborgen de veiligheid van het systeem. Indien er sprake is van beschadigde onderdelen, worden deze gerepareerd of vervangen. Daarbij ontvangt u tijdig advies over de actuele status van uw installatie.
Bieden jullie ondersteuning bij het verduurzamen van mijn woning?
Absoluut, wij installeren onder andere systemen voor warmtepompen en warmteterugwinsystemen. Wij helpen u graag persoonlijk verder met de mogelijkheden voor het verduurzamen van uw woning.

Veelgestelde vragen over airconditioning

Bieden jullie ook installaties van airconditioning voor particulieren aan?
Zeker weten, wij verzorgen de installatie van hoogwaardige airconditioningsystemen in particuliere woningen. Of het nu gaat om uw slaapkamer, woonkamer of thuiskantoor, wij bieden professionele oplossingen voor het veilig en duurzaam reguleren van het binnenklimaat.
Wat zijn de meest voorkomende oorzaken van een airco-storing?
Vaak wordt een airco storing veroorzaakt door te weinig onderhoud. Door uw airco regelmatig te onderhouden zorgt u ervoor dat uw airco altijd optimaal blijft werken en komt u niet meteen voor verrassingen te staan. Tijdens een onderhoudsbeurt kunnen kleine problemen direct worden opgelost voordat het in grote schade verandert. Laat daarom regelmatig uw airco controleren en onderhouden om een airco storing te voorkomen.
Welke airco is het beste voor mij geschikt?
Welke airco het beste voor u geschikt is, is afhankelijk van uw wensen en de ruimte waar de airco in wordt geplaatst. Bij kijken graag met u mee en voorzien u altijd van het beste advies dat past bij uw wensen en eisen. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan helpen we u direct verder.

Veelgestelde vragen over CV ketels

Hoe vaak moet ik mijn CV ketel laten onderhouden?
Voor een optimale werking en een verlenging van de levensduur van uw CV ketel is het belangrijk om uw CV ketel regelmatig te laten onderhouden. Wij raden u aan om jaarlijks een onderhoudsbeurt te laten door ervoor te zorgen dat uw CV ketel efficiënt en veilig blijft werken.
Hoe kan ik mijn CV-ketel zuiniger laten werken?
U kunt de efficiëntie verbeteren door regelmatig te ontluchten, de juiste waterdruk te handhaven en de thermostaat goed in te stellen. Door uw CV ketel regelmatig te laten controleren en onderhouden door een ervaren monteur zorgt u voor de meest zuinige en efficiënte werking.
Hoe lang gaat een CV-ketel gemiddeld mee?
De levensduur van een CV-ketel varieert, maar over het algemeen gaat een CV ketel ongeveer 15 jaar mee. Regelmatig onderhoud kan de levensduur verlengen, maar zorg ervoor dat u uw CV ketel op tijd vervangt voor een optimale veiligheid en efficiëntie.
Kan ik zelf een CV ketel storing verhelpen
Het is niet aan te raden om zelf reparaties aan een CV-ketel uit te voeren. U kunt hier het beste een ervaren en gekwalificeerde monteur naar laten kijken. Onjuiste reparaties kunnen leiden tot meer schade en veiligheidsrisico’s.
Hoe kan ik een CV ketel storing voorkomen?
Regulier onderhoud is essentieel om storingen te voorkomen. Zorg voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt en laat uw CV-ketel tijdig schoonmaken en afstellen door een professionele monteur. Dit helpt problemen opsporen voordat ze ernstig worden.
Mijn CV ketel lekt water, is dit gevaarlijk?
Een lekkende CV-ketel kan gevaarlijk zijn, vooral als het water in contact komt met elektrische componenten. Schakel de ketel uit en neem onmiddellijk contact op met ons om de lekkage te voorkomen.
Welke CV ketel is het beste geschikt?
Welke CV ketel het beste voor u is, is afhankelijk van uw wensen en uw woning. Wij kijken graag met u mee en bespreken samen met u uw wensen zodat we u het juiste advies kunnen geven.

Veelgestelde vragen over loodgieterswerk

Wat zijn veelvoorkomende tekenen van een lekkage?
Typische tekenen van een lekkage zijn vochtige plekken op muren of plafonds, druppelend water, lage waterdruk, en plotselinge stijgingen van de waterrekening.
Wat kan ik doen bij een lekkende kraan?
Als uw kraan lekt, kunt u proberen de kraanafsluiting strakker aan te draaien. Als dat niet helpt, moet u mogelijk de kraan vervangen of repareren. Hiervoor kunt u het beste een loodgieter inschakelen.
Kan ik een verstopte afvoer zelf ontstoppen?
U kunt proberen een verstopte afvoer zelf te ontstoppen met een ontstoppingsmiddel of een ontstoppingsveer. Wanneer dit niet lukt, of u regelmatig last heeft van een verstopping, kunt u het beste contact met ons opnemen. Onze ervaren loodgieters komen dan bij u langs om het probleem op te lossen.

Heeft u een vraag of opmerking?

Heeft u nog een vraag of opmerking over onze diensten?? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@boumacv.nl of te bellen naar 020 260 24 60, dan helpen we u graag persoonlijk verder.

"Bij Bouma CV geloven we in het creëren van comfort en het bieden van betrouwbare warmte. Onze passie is om mensen te helpen genieten van een gezellige en zorgeloze omgeving, elke dag weer."

Team Bouma CV

Onze diensten

Benieuwd waar wij u allemaal mee van dienst kunnen zijn? U kunt bij ons terecht voor alle facetten binnen de centrale verwarming- en loodgietersbranche.

Passende oplossing

Heeft u een onderhoudsprobleem waar u zelf niet uit komt?

Onze monteurs kijken graag met u mee en vinden voor u de juiste oplossing. Vraag direct een offerte aan, dan helpen we u zo snel mogelijk verder.

Passende oplossing

Heeft u een onderhoudsprobleem waar u zelf niet uit komt?

Onze monteurs kijken graag met u mee en vinden voor u de juiste oplossing. Vraag direct een offerte aan, dan helpen we u zo snel mogelijk verder.