CV spoelen in e.o. Amsterdam

Je CV spoelen van tijd tot tijd is noodzakelijk. De levensduur van de CV-ketel wordt hierdoor aanzienlijk verlengd. Het wooncomfort zal sterk toenemen omdat je woning veel gelijkmatiger wordt verwarmd. Bijkomend positief gevolg is een forse besparing op de stookkosten. Daarnaast geven CV-ketel fabrikanten tegenwoordig alleen garantie als de CV wordt gespoeld. De hele CV-installatie moet gespoeld worden voor het in gebruik nemen. Als de waterkwaliteit niet in optimale staat verkeerd is een optimale werking niet gegarandeerd. Laat de CV spoelen in e.o. Amsterdam door een gecertificeerd bedrijf.

Contact
Bouma CV Totaaltechniek

Vloerverwarming spoelen bij verstopping

Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd om vloerverwarmingsinstallaties te ontstoppen. Na enige tijd zullen vuil en corrosiedeeltjes de leidingen van de CV-installatie verstoppen. Het resultaat is vaak storingen maar ook een lager rendement met als logisch gevolg hogere energiekosten. Door de vloerverwarming regelmatig te spoelen geniet u maximaal van uw CV-installatie en bespaart u energie. Van het begin tot het eind is Bouma beschikbaar zonder de vloer open te breken. Omdat iedere woning verschilt is het noodzakelijk hier een inspectiebezoek voor in te plannen. Bij ons heeft u geen voorrijkosten.

Contact
Bouma CV Totaaltechniek

CV-installatie spoelen bij nieuwbouw

CV-installatie spoelen is niet alleen handig bij uw bestaande woning. Ook bij nieuwbouw is het noodzakelijk uw installatie met waterpomp goed door te laten spoelen voor het in gebruik nemen. Wij maken gebruik van verschillende spoeltechnieken en speciale spoelmiddelen om uw CV-installatie grondig school te spoelen. Tijdens de aanleg blijft er vuil in uw CV-installatie achter. Deze dient dus gespoeld te worden voordat dit schade aan de warmteopwekker veroorzaakt. Een laag rendement en hoge energiekosten is een direct gevolg. Om dit te voorkomen is het raadzaam regelmatig uw waterkwaliteit te laten controleren. Ook dit kunnen wij tegen lage kosten voor u verzorgen.

Bouma CV Totaaltechniek