Bouma CV Totaaltechniek

Duurzame energie van Nefit Warmtepompen – Bouma Centrale Verwarming

Isolatie van de woning of het kantoor is de basis van de verduurzaming.

Zonnepanelen

Zonnepanelen bieden een kosteneffectieve manier om energie op te wekken door gebruik te maken van het enorme potentieel van de zon.

Bekijk deze deal

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een fijne manier om het aangenaam in uw leefruimte te maken.

Bekijk deze deal

Waterzijdig inregelen

Vanaf maart 2020 is het verplicht om bij nieuwbouwwoningen een cv-installatie waterzijdig in te regelen.

Bekijk deze deal

Duurzaam met energie omgaan

Er zijn vandaag de dag genoeg opties om duurzaam met energie om te gaan. In de huidige maatschappij is het een optie meer om niets te investeren in uw pand om duurzaam om te gaan met uw energie. U denkt niet alleen aan het milieu maar ook aan uw portemonnee. Het is uiteindelijk niet waarom maar wanneer kiezen we voor duurzame opties om energie te besparen? Met het gegeven dat we in Nederland tegen 2050 volledig gasloos willen wonen is het verstandig om nu alvast te beginnen met het isoleren van de woning. U kunt door kleine aanpassingen al duurzaam omgaan met uw energie en kunt hier nog subsidie voor krijgen ook!

Bouma CV Totaaltechniek

Niet nodig

U heeft geen cv-ketel en gasaansluiting nodig.

Geschikt voor

Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw.

Besparing

Tot wel 40% energiebesparing op verwarming.

Hoog Rendement

Koeling met hoog rendement, geen aparte airco nodig.

Royaal

Royaal warm water (met Nefit-boiler)

Stil!

Uitzonderlijk stille buitenunit

Subsidie voor isolatie van het huis

Isolatie van de woning of het kantoor is de basis van de verduurzaming. Bijvoorbeeld een warmtepomp werkt op zijn best wanneer het pand goed geïsoleerd is. Wanneer de isolatie goed op orde is kunt u verder kijken naar duurzame opties voor het verwarmen van uw huis. Subsidie voor de verduurzaming of isolatie van uw huis is mogelijk en wordt in verschillende opties en mogelijkheden aangeboden. Naast subsidie zijn er ook mogelijkheden voor leningen die kunnen bijdragen aan de verduurzaming van uw huis of pand. Van de Energiebesparingslening kan iedere huiseigenaar gebruik maken, lage rente en een voordeel voor de toekomst. Afhankelijk van de gemeente waarin uw pand staat zijn er mogelijkheden voor een Duurzaamheidslening. U kunt bij uw gemeente zelf informeren wat de mogelijkheden zijn.

Contact
Bouma CV Totaaltechniek

Woning isoleren is kiezen voor duurzaamheid

Wacht niet met het isoleren van uw woning maar investeer nu in de mogelijkheden die er zijn. De overheid wilt graag dat woningbezitters hun pand verduurzamen en stellen deze subsidies en leningen beschikbaar. Je kunt subsidie aanvragen voor isolatie en duurzame warmte. Sommige gemeenten en provincies hebben extra subsidieregelingen voor energiebesparing. Check de Energiesubsidiewijzer van Milieu Centraal om te kijken wat er mogelijk is in jouw woonplaats. Wij bieden u diverse mogelijkheden voor het verduurzamen van uw woning, informeer naar de mogelijkheden!

Contact
Bouma CV Totaaltechniek