website loader

Bel nu 020 260 24 60

Klanten vertellen

9,6

100% Beveelt Bouma CV aan
Bekijk onze 21 beoordelingen >

Bent u op zoek naar een Loodgietersbedrijf Amsterdam

Op zoek naar een loodgietersbedrijf Amsterdam en omstreken? Dan zijn wij de juiste keuze. Bouma CV heeft professionele loodgieters die u helpen bij water-, riolerings-, ventilatie- en gasinstallaties. Of u er nu een kraan vervangen moet worden of u een gesprongen leiding heeft, onze vakbekwame loodgieters lossen het efficiënt voor u op. Wij verhelpen efficiënt uw riolerings-, verwarmings- en sanitair problemen, zowel bij nieuwbouw als bij oudere gebouwen. Amsterdam en omstreken zijn wij graag van dienst met onze uitstekende service en kwaliteitswerk!

Lekkage Amsterdam en omstreken? Wij verhelpen het voor u.

Als u last heeft van een lekkage is het van belang om snel te handelen, om waterschade te voorkomen of om dit te beperken. Door een gesprongen leiding of lekkend dak kan er snel waterschade ontstaan, wat zowel voor u als voor uw buren veel ongemak kan zorgen. Bouma CV, hét loodgietersbedrijf van Amsterdam, kan u helpen bij verschillende loodgietersklussen, zoals bijvoorbeeld:

 • Gesprongen water- of gasleidingen
 • Lekkende daken of goten
 • Sanitair werkzaamheden
 • Lekkende afvoeren
 • Stankoverlast
 • Lekkende radiatoren
 • CV-leidingen

loodgieterswerk

Heeft u dus last van een lekkage (Amsterdam en omstreken) sanitair werkzaamheden of een andere loodgietersklus? Neem dan snel contact met ons op om verdere schade te voorkomen. Bel ons op tel. 020 260 24 60 om een afspraak te maken of laat een bericht achter via onze contactpagina.

Sanitair werkzaamheden of heeft u een andere loodgietersklus? Neem contact op!

Bouma CV is uw loodgietersbedrijf; in Amsterdam en omstreken helpen wij al jaren met reparaties, vervanging en deskundig loodgieters advies. Wij zijn een betrouwbare installateur van sanitair, CV ketels en ventilatiesystemen, en leveren vakkundig loodgieterswerk. U kunt bij ons terecht voor loodgietersklussen en uiteenlopende sanitair werkzaamheden. Bouma CV kan u adviseren bij de installatie van waterpunten en verwarmingssystemen en uw sanitair meubels plaatsen. Wilt u uw badkamer renoveren of heeft andere sanitair werkzaamheden? Bel ons op tel. 020 260 24 60 om een afspraak te maken of laat een bericht achter via onze contactpagina.

Kies voor
Bouma CV

 • Snelle behandeling van uw aanvraag
 • 24/7 Service het hele jaar door
 • Behouden hoog rendement door onderhoud
 • Uitstekende Service

Tevreden klanten

Zeer tevreden over de werkzaamheden die zijn uitgevoerd door Boumacv. Ik ben goed geholpen door de monteurs van boumacv, werkzaamheden zijn keurig en vakkundig uitgevoerd. Echt fantastisch werk geleverd !! Aanrader!

Geplaatst door Greco op 26 nov

Bouma CV op Marktplaats
Bekijk alle marktplaats beoordelingen
Meer weten?

Wij adviseren onze klanten uitvoerig en houden daarbij rekening met het beschikbare budget.
Bij Boumacv kunt u terecht voor een nieuwe cv ketel, service & onderhoud aan alle merken cv ketels, riool verstoppingen, loodgieterswerkzaamheden, reiniging ventilatiesystemen en het plaatsen van warmtepompen in Amsterdam en omstreken.
Neem dan vrijblijvend contact op via T: 020 260 24 60 of bezoek de contactpagina.

U kunt ons tegenkomen in

Weesp, Diemen, Badhoevendorp, Amstelveen, Alsmeer, Amsterdam Oost, Amsterdam West, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam IJburg