Boumacv is een Centrale verwarming & Loodgietersbedrijf gevestigd in Amsterdam. Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot een breed installatiebedrijf, actief in alle facetten binnen de verwarming en loodgietersbranche. U kunt bij ons terecht voor het reinigen van ventilatiesystemen , riool verstoppingen en reguliere onderhoud aan ketels. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in eigenbeheer. Boumacv is een professioneel en groeiend bedrijf al meer dan 22 jaar actief in Amsterdam en omstreken. Klanten kunnen niet alleen terecht voor het plaatsen van nieuwe installaties, maar ook voor storingen en perodiek ketel onderhoud.

Bouma CV Totaaltechniek

Snel

Snelle behandeling van uw aanvraag.

Service

24/7 Service het hele jaar door.

Onderhoud

Behouden hoog rendement door onderhoud.

Service

Uitstekende Service.

Energiebesparing

Tot wel 40% energiebesparing op verwarming.

Geschikt voor

Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw.

Service zoals service hoort te zijn. Vakbekwaam, snel, klantvriendelijk, behulpzaam en ontzorgend. Disclaimer: ik laat nooit reviews achter, maar de buitengewoon goede service die ik van Bouma kreeg, heeft voor deze uitzondering gezorgd.

Shay , Amsterdam
Bouma CV Totaaltechniek

Mijn oude Intergas CV ketel was echt aan vervanging toe. Via Google en goede recensies bij Bouma CV terecht gekomen. Duidelijke offerte, niet de goedkoopste, maar toch gekozen voor Bouma CV. Binnen twee weken kon de CV ketel worden geinstalleerd. Haltam en Filmon waren een fantastisch team. Duidelijk, vriendelijk en erg professioneel. Na een klein dagje klussen was alles netjes geplaatst. En niet onbelangrijk werd alles ook weer schoon achtergelaten. Al met al petje af voor dit vakmanschap.

Willem , Amsterdam
Bouma CV Totaaltechniek

28 januari: cv ketel stopt ermee. Op internet Bouma gevonden, snelle service werd beloofd en dichtbij (en de facebook reviews hielpen ook mee) Goede en snelle service: Klopt! Zelfde dag langs gekomen, volgende dag nieuwe CV ketel (mazzel, want het was weekend) Aardige mannen, professioneel, vriendelijk en netjes, check! De nieuwe ketel is keurig gemonteerd en de mannen waren niet luid en duidelijk aanwezig. Geen gestamp door het huis en in het contact erg vriendelijk en heel behulpzaam. Onwijs bedankt en wanneer nodig nemen we weer contact met jullie op. Wij raden jullie zeker aan! Bedankt! Etienne en Baafje, Amsterdam Oost.

Baafje Zwijnenburg
cv-ketel

Bent u op zoek naar een Loodgietersbedrijf Amsterdam

Uw centrale verwarming wordt aangedreven door uw CV ketel. Om verzekerd te zijn van een prettig en warm binnenklimaat, is het belangrijk dat uw ketel onderhoudt. U kunt dat natuurlijk zelf doen, maar daar is enige technische kennis en tijd voor nodig. Beter is het om uw ketel onderhoud aan professionals over te laten, die gewapend met jarenlange ervaring en de juiste gereedschappen om uw CV ketel schoonmaken en opnieuw afstellen.

Contact

Lekkage Amsterdam en omstreken? Wij verhelpen het voor u.

Met regelmatig ketel onderhoud voorkomt u defecten en blijven uw stookkosten binnen de perken. Met één van onze onderhoudscontracten heeft u nergens meer omkijken naar en zit u er warmpjes bij. Bent u op zoek naar een echte vakmanen voor de installatiewerk of CV ketel onderhoud of het reinigen en onderhouden van uw ventilatiesysteem of het ontstoppen van uw riolering? Dan bent u bij Bouma CV aan het juiste adres. All onze monteurs zijn gediplomeerd en hebben een verklaring omtrent goed gedrag en zijn Kenteq-gecertificeerd. Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven en instellingen door heel Amsterdam en omstreken. Professioneel, betrouwbaar, betrokken en altijd tegen laagdrempelige prijzen. Meer informatie of een kennismaking? Wij horen graag van u!

Bel Bouma Centrale Verwarming op 020 260 24 60 of laat een vraag achter via ons contactformulier.

Contact