website loader

Bel nu 020 260 24 60

Klanten vertellen

9,6

100% Beveelt Bouma CV aan
Bekijk onze 21 beoordelingen >

Afvoer verstopt? Amsterdam en omstreken.

Een verstopte afvoer kan veel overlast veroorzaken, denk bijvoorbeeld aan nare luchtjes of water dat niet weg loopt. Onze specialisten hebben daarom verschillende effectieve technieken om uw afvoer goed te ontstoppen. Afvoer verstopt? Amsterdam kiest voor de vakkennis van Bouma CV. Is uw afvoer verstopt (Amsterdam en omstreken); dan kunnen onze specialisten u helpen, zij streven samen met u naar de beste oplossing.

Keukengootsteen verstopt? Amsterdam laat het ontstoppen door Bouma CV.

Als uw keukengootsteen verstopt is (Amsterdam en omgeving), dan kunnen onze specialisten inspecteren waar de verstopping zit. Vervolgens kunnen zij de verstopping grondig en professioneel oplossen. Een verstopte gootsteen kan overlast en een vervelende geur veroorzaken. Daarnaast kan het een storend geluid uit de afvoer veroorzaken. Is uw keukengootsteen verstopt? Amsterdam belt Bouma CV om het te laten ontstoppen. Bij hardnekkige verstoppingen kunnen wij door middel van een riool camera inspectie analyseren waar de verstopping zit. Als de verstopping gevonden is kunnen wij het probleem effectief verhelpen door middel van mechanische reiniging of hoge-waterdruk reiniging.

WC/Toilet verstopt in Amsterdam?

Een verstopte wc is natuurlijk uitermate vervelend. Daarom maken onze deskundige loodgieters gebruik van professionele technieken om uw toilet snel en grondig te ontstoppen. Wc verstopt? Amsterdam en omstreken rekent op onze specialisten om het effectief te ontstoppen. Natuurlijk is een ontstopping voorkomen beter dan verhelpen. Zelf kunt u de volgende maatregelen nemen om de kans op een verstopping te verkleinen:

  • Spoel vochtige doekjes niet door het toilet
  • Gooi etensresten niet door het toilet
  • Vermijd het gebruik van grote hoeveelheden toiletpapier


Mocht u toch last hebben van een verstopping, dan kunnen onze deskundige loodgieters gebruik maken van verschillende methodes om uw toilet grondig en snel te kunnen ontstoppen, wel zo prettig. Heeft u aanvullende informatie nodig of wilt u een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of aanvullende informatie. Is uw riolering verstopt? Amsterdam laat het verhelpen door Bouma CV bel nu 020-2602460.

Kies voor
Bouma CV

  • Snelle behandeling van uw aanvraag
  • 24/7 Service het hele jaar door
  • Behouden hoog rendement door onderhoud
  • Uitstekende Service

Tevreden klanten

Zeer tevreden over de werkzaamheden die zijn uitgevoerd door Boumacv. Ik ben goed geholpen door de monteurs van boumacv, werkzaamheden zijn keurig en vakkundig uitgevoerd. Echt fantastisch werk geleverd !! Aanrader!

Geplaatst door Greco op 26 nov

Bouma CV op Marktplaats
Bekijk alle marktplaats beoordelingen
Meer weten?

Wij adviseren onze klanten uitvoerig en houden daarbij rekening met het beschikbare budget.
Bij Boumacv kunt u terecht voor een nieuwe cv ketel, service & onderhoud aan alle merken cv ketels, riool verstoppingen, loodgieterswerkzaamheden, reiniging ventilatiesystemen en het plaatsen van warmtepompen in Amsterdam en omstreken.
Neem dan vrijblijvend contact op via T: 020 260 24 60 of bezoek de contactpagina.

U kunt ons tegenkomen in

Weesp, Diemen, Badhoevendorp, Amstelveen, Alsmeer, Amsterdam Oost, Amsterdam West, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam IJburg