Bouma CV Totaaltechniek

Sanibroyeur of Vuilwaterpomp?

Wc verstopt?

Wc verstopt? Amsterdam en omstreken rekent op onze specialisten om het effectief te ontstoppen.

Bekijk deze deal

Keukengootsteen verstopt?

Is uw keukengootsteen verstopt? Amsterdam belt Bouma CV om het te laten ontstoppen.

Bekijk deze deal

Camera inspectie

Als u een verstopping heeft kan het noodzakelijk zijn om uitvoerig te onderzoeken waar deze zich bevindt.

Bekijk deze deal
Bouma CV Totaaltechniek

Bouma CV Totaaltechniek

Wc verstopt? In Amsterdam en omstreken

Een verstopt toilet is natuurlijk enorm vervelend. Daarom gebruiken onze deskundige loodgieters professionele technieken om uw toilet snel en grondig te ontstoppen. Wc verstopt? Amsterdam en omgeving rekenen op onze specialisten om deze effectief te ontstoppen. Een verstopping voorkomen is natuurlijk beter dan verhelpen. De volgende maatregelen kunt u zelf nemen om de kans op een verstopping te verkleinen:

  • Spoel geen vochtige doekjes door het toilet
  • Gooi geen etensresten door het toilet
  • Vermijd het gebruik van grote hoeveelheden toiletpapier

 

Mocht je toch last hebben van een verstopping, dan kunnen onze deskundige loodgieters op verschillende manieren je toilet goed en snel ontstoppen, wel zo prettig.

Toiletafvoer verstopt? Amsterdam

Is uw afvoer verstopt (Amsterdam en omgeving); dan kunnen onze specialisten u helpen, zij streven samen met u naar de beste oplossing. Heeft u aanvullende informatie nodig of wilt u een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of aanvullende informatie. Is uw riolering verstopt? Amsterdam laat het repareren door Bouma CV bel nu 020-2602460.

Bouma CV Totaaltechniek

Bouma CV Totaaltechniek

Aanrecht verstopt? Amsterdam heeft het gedeblokkeerd door Bouma CV.

Als uw keukengootsteen verstopt is (Amsterdam en omgeving), dan kunnen onze specialisten inspecteren waar de verstopping zit. Vervolgens kunnen zij de verstopping grondig en professioneel oplossen. Een verstopte gootsteen kan overlast en een vervelende geur veroorzaken. Daarnaast kan het een storend geluid uit de afvoer veroorzaken. Is uw keukengootsteen verstopt? Amsterdam belt Bouma CV om het te laten ontstoppen. Bij hardnekkige verstoppingen kunnen wij door middel van een riool camera inspectie analyseren waar de verstopping zit. Als de verstopping gevonden is kunnen wij het probleem effectief verhelpen door middel van mechanische reiniging of hoge-waterdruk reiniging. Heeft u aanvullende informatie nodig of wilt u een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact bij ons voor een afspraak of aanvullende informatie. Is uw riolering verstopt? Laat hem nu repareren door Bouma CV bel 020-2602460 of vul het contactformulier in.

Bouma CV Totaaltechniek

Bouma CV Totaaltechniek

Afvoer verstopt of een verstopping douche/bad Amsterdam?

Een verstopte afvoer kan voor veel overlast zorgen, zoals nare luchtjes of water dat niet wegloopt. Onze specialisten beschikken daarom over verschillende effectieve technieken om uw afvoer goed te ontstoppen. Afvoer verbergen? Amsterdam kiest voor de expertise van Bouma CV. Is uw afvoer verstopt (Amsterdam en omgeving); dan kunnen onze specialisten u helpen, zij streven samen met u naar de beste oplossing.

Afvoer verbergen? Amsterdam kiest voor de expertise van Bouma CV

Is uw afvoer verstopt (Amsterdam en omgeving); dan kunnen onze specialisten u helpen, zij streven samen met u naar de beste oplossing. Heeft u aanvullende informatie nodig of wilt u een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of aanvullende informatie. Is uw riool verstopt? Amsterdam laat het repareren door Bouma CV bel nu 020-2602460.

Bouma CV Totaaltechniek

Bouma CV Totaaltechniek

Camera-inspectie van uw riool, zodat wij uw rioolproblemen vakkundig aanpakken.

Als u een verstopping heeft, kan het nodig zijn om grondig te onderzoeken waar deze zich bevindt. Onze specialisten kunnen met een camera-inspectie efficiënt de oorzaak van de verstopping opsporen. Voor deze rioolcamera-inspectie maken onze experts gebruik van geavanceerde methoden en apparatuur. Heeft u aanvullende informatie nodig of wilt u een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of aanvullende informatie. Is uw riool verstopt? Laat hem nu repareren door Bouma CV bel 020-2602460 of vul het contactformulier in.

Bouma CV Totaaltechniek

Bouma CV Totaaltechniek

Sanibroyeur of vuilwaterpomp

Tegenwoordig hoeft uw sanitair niet meer op een vaste plek te staan ​​omdat de aansluitpunten op het riool niet ruim vertegenwoordigd zijn. Je hebt nu de mogelijkheid om je toilet, fontein, wastafel, douche of wastafel op elke gewenste plek te plaatsen. Met een Sanibroyeur sluit je op elk punt in huis een sanitaire voorziening aan en zit je dus niet meer vast aan de vaste aansluitpunten van het riool. Zonder verbouwing is het dus goed mogelijk om uw sanitair aan te leggen met behulp van een Sanibroyeur of vuilwaterpomp

Wat is een Sanibroyeur

Een Sanibroyeur voert vuil water bestemd voor de riolering af van uw toilet, fontein, wastafel, douche of zelfs badkuip naar de riolering of septic tank. Doordat de Sanibroyeur het afvalwater met messen vermaalt, kan het via een dunne, makkelijk aan te leggen leiding naar het riool worden gepompt. Dankzij deze scherpe messen die in de ingebouwde motor zitten, kan de Sanibroyeur hetzelfde afval zonder chemische producten verwerken als een eenvoudig geconstrueerde riool.

Door de jaren heen is de Sanibroyeur aanzienlijk verbeterd ten opzichte van de eerste versie die op de markt kwam. De eerste briops die op de markt kwamen, maakten veel lawaai. Met een nieuw ontwikkelde beter geïsoleerde motor en ingebouwde geluiddempende blokken is de huidige Sanibroyeur een veel stiller product geworden.

Tijdens de installatie moet er met verschillende aspecten rekening worden gehouden om ervoor te zorgen dat u geen onnodige herrie krijgt.

Wij werken in Amsterdam en omstreken bel 020 260 24 60 of vul het contactformulier in.

Bouma CV Totaaltechniek

Bouma CV Totaaltechniek

Sanibroyeur Reparatie Amsterdam

Bouma CV biedt in samenwerking met SFA Sanibroyeur Benelux Amsterdam een ​​professionele reparatieservice in Amsterdam en omstreken. Naast de gebruikelijke service en services die u normaal van Bouma CV mag verwachten, kunt u nu ook bij ons terecht voor uw Sanibroyeur reparatie in en rondom Amsterdam.

Defecte Saniboiler Amsterdam

Woont u in Amsterdam en is uw Sanibroyeur defect? Enorm vervelend en zelf onderdelen vervangen is een lastige klus en een smerige klus met verstoppingen. Bouma CV is voor u de juiste partner als uw Sanibroyeur defect is en lost dit snel en vakkundig voor u op. Een reparatie wilt u natuurlijk het liefst voorkomen, gebruik dus altijd alleen waar uw Sanibroyeur voor bedoeld is! Om nog grotere problemen te voorkomen, begin je best niet zelf aan een reparatie. Onze ervaren loodgieters zijn echte experts en hebben ruime ervaring met alle soorten broyurs en werken schoon en efficiënt. Wij verzorgen reparaties in en rond Amsterdam, zijn 24 uur bereikbaar en staan ​​altijd klaar met ons professionele advies.

Onderhoud hakselaar Amsterdam

Naast reparatie en het oplossen van defecten aan uw Sanibroyeur is Bouma CV er voor u met vakkundig en professioneel onderhoud aan uw Sanibroyer in Amsterdam en omstreken. Wij bieden u naast alle typen SFA Sanibroyeurs ook SFA onderhoudsproducten om de levensduur van uw Sanibroyeur te verlengen. Wij onderhouden en repareren alle typen waarvan wij de onderdelen op voorraad hebben en informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden met het gebruik van een Sanibroyeur in Amsterdam en omstreken. Vanwege ons ruime assortiment aan onderdelen kunnen wij vrijwel alle Sanibroyeur producten direct repareren en kunt u snel weer genieten van uw product! Indien u geadviseerd wilt worden in de aanschaf of in het gebruik van SFA Sanibroyeur producten kunt u met alle vragen terecht bij onze deskundige medewerkers.

Wilt u uw sani driver vervangen of een reparatie laten uitvoeren, onze deskundige monteurs staan ​​u 24/7 graag te woord. Heeft u aanvullende informatie nodig of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of aanvullende informatie. Is uw sanibroyeur defect in Amsterdam, laat hem dan repareren door Bouma CV bel nu 020-2602460 of vul het contactformulier in.

Service zoals service hoort te zijn. Vakbekwaam, snel, klantvriendelijk, behulpzaam en ontzorgend. Disclaimer: ik laat nooit reviews achter, maar de buitengewoon goede service die ik van Bouma kreeg, heeft voor deze uitzondering gezorgd.

Shay , Amsterdam
Bouma CV Totaaltechniek

Mijn oude Intergas CV ketel was echt aan vervanging toe. Via Google en goede recensies bij Bouma CV terecht gekomen. Duidelijke offerte, niet de goedkoopste, maar toch gekozen voor Bouma CV. Binnen twee weken kon de CV ketel worden geinstalleerd. Haltam en Filmon waren een fantastisch team. Duidelijk, vriendelijk en erg professioneel. Na een klein dagje klussen was alles netjes geplaatst. En niet onbelangrijk werd alles ook weer schoon achtergelaten. Al met al petje af voor dit vakmanschap.

Willem , Amsterdam
Bouma CV Totaaltechniek

28 januari: cv ketel stopt ermee. Op internet Bouma gevonden, snelle service werd beloofd en dichtbij (en de facebook reviews hielpen ook mee) Goede en snelle service: Klopt! Zelfde dag langs gekomen, volgende dag nieuwe CV ketel (mazzel, want het was weekend) Aardige mannen, professioneel, vriendelijk en netjes, check! De nieuwe ketel is keurig gemonteerd en de mannen waren niet luid en duidelijk aanwezig. Geen gestamp door het huis en in het contact erg vriendelijk en heel behulpzaam. Onwijs bedankt en wanneer nodig nemen we weer contact met jullie op. Wij raden jullie zeker aan! Bedankt! Etienne en Baafje, Amsterdam Oost.

Baafje Zwijnenburg
cv-ketel
euro
Scherp geprijsd
clock
24/7 bereikbaar
ribbon
Lid van Techniek Nederland
van
Geen voorrijkosten
pin
Pinnen mogelijk