CV-ketel huren: een goed alternatief voor kopen

Boumacv is een SEI erkend Centrale verwarming & Loodgietersbedrijf gevestigd in Amsterdam. Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot een breed installatiebedrijf, actief in alle facetten binnen de Centrale verwarming en loodgietersbranche. U kunt bij ons terecht voor het reinigen en onderhouden van uw ventilatiesysteem, het ontstoppen van uw riool en het uitvoeren van reguliere onderhoud aan alle merken ketels. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in eigenbeheer. Boumacv is een professioneel en groeiend bedrijf al meer dan 22 jaar actief in Amsterdam en omstreken.

Ook in Amsterdam kan het ‘s winters behoorlijk koud worden. Voor uw gezondheid en uw comfort is het daarom belangrijk dat uw verwarming naar behoren werkt. Met periodiek onderhoud aan uw CV ketel voorkomt u problemen. In Amsterdam en omstreken is Bouma CV een logische en betrouwbare partij als het gaat om reparatie aan –en onderhoud van– uw CV ketel en verwarmingsinstallatie.

Vraag offerte CV-ketel leasen aan
cv-ketel

Wilt u graag uw CV ketel huren ?

Wilt u uw CV ketel huren in Amsterdam of omstreken? Dan is Bouma CV de logische keuze. Bouma CV heeft gecertificeerde monteurs die uw CV ketel professioneel en vakkundig plaatsen. Hierbij houden wij altijd rekening met de comfort eisen van uw woning en het energieverbruik. Een nieuwe CV ketel gemiddeld een levensduur van 15 jaar. In sommige gevallen kan het verstandig zijn om niet af te wachten tot u CV ketel stukgaat, maar deze nu alvast te vernieuwen. Een CV ketel vervangen Amsterdam; dan belt u Bouma CV. Laat u adviseren voor een passende CV ketel aanbieding; speciaal voor uw woning.

Een CV-ketel gaat over het algemeen vele jaren mee, vooral wanneer u hem regelmatig laat onderhouden. Maar vroeg of laat zult u uw CV-ketel moeten vernieuwen. Bouma CV is daarbij uw logische partner. Door onze focus op kwaliteit en duurzaamheid bent u bij ons verzekerd van een CV-ketel die lang meegaat én vriendelijk voor uw portemonnee is. De aanvankelijke investering verdient u zo snel weer terug.

Bouma CV is uw loodgietersbedrijf; Amsterdam en omstreken; wij zijn u graag van dienst met ons kwaliteitswerk en onze service. Neem contact op voor een afspraak of aanvullende informatie.