Honeywell

Honeywell is dé producent op het gebied van meet- en regelapparatuur. Voor iedere comfortwens biedt het merk altijd een passende oplossing om het klimaat in huis of kantoor te regelen. Of er nu gebruik wordt gemaakt van vloerverwarming, een open haard of wanneer er meerdere zones afzonderlijk geregeld moet worden, het uitgebreide portfolio heeft voor iedere situatie een product op maat.

Contact
Bouma CV Totaaltechniek
NEFIT VERWARMING

Nefit houdt Nederland al 30 jaar warm. Met meer dan 3 miljoen verkochte cv-ketels is Nefit een sterke naam in de branche. Sinds de introductie van de HR-ketel in de jaren tachtig levert Nefit een breed aanbod van energiebesparende oplossingen voor verwarming, warm water en duurzame energie. Voor huishoudens, maar ook voor de industrie en projectenmarkt. De kernbelofte is daarbij absolute zekerheid. Niet alleen voor eindgebruikers, maar ook voor installateurs en andere zakelijke partners.

Contact
Bouma CV Totaaltechniek
REMEHA VERWARMING

Remeha brengt warmte en warmwatercomfort voor in huis. Dit vertrouwde merk staat voor kwaliteit, service en innovatie; de nieuwste technologieën worden bij Remeha vertaald naar huiselijk comfort. Al 75 jaar lang. De energiezuinige cv-ketels en cv-systemen, thermostaten en (zonne)boilers van Remeha zijn gebouwd volgens de laatste stand van de techniek, waardoor een zo hoog mogelijk rendement kan worden behaald.

Contact
Bouma CV Totaaltechniek
ITHO DAALDEROP

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten die een bijdrage leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Het bedrijf levert kwaliteit met de beste garantie. Het assortiment van Itho Daalderop bestaat uit cv-ketels, warmtepompen, (zonne)boilers, ventilatie, thermostaten en afzuigkappen. Al deze producten zijn gericht op een optimaal binnenklimaat, voor plezieriger wonen, werken en leven.

Contact
Bouma CV Totaaltechniek

AWB VERWARMING

Al sinds 1934 is AWB een deskundig en toegewijd partner in totaaloplossingen op het gebied van verwarming, warm water en koeling. Het assortiment bestaat uit cv-ketels, hybride systemen, (zonne)boilers, warmtepompen en kamerthermostaten. AWB staat garant voor een hoge kwaliteit tegen een goede prijs.

Contact
Bouma CV Totaaltechniek

BOSCH VERWARMING

Met een complete range cv-ketels, combiketels, HR-ketels, VR-ketels en geisers kan Bosch altijd voldoen aan de vraag naar een lekker warm huis en voldoende warm water. De apparaten van dit merk zijn door en door betrouwbaar.De hoogwaardige techniek van Bosch staat garant voor vele jaren warmte en comfort. Voor ieder huis, gezin en voor iedere wens.

Contact
Bouma CV Totaaltechniek

INTERGAS VERWARMING

Intergas Verwarming is vooraanstaand producent van HR-ketels. De producten en oplossingen van dit innovatieve bedrijf worden volgens de hoogste kwaliteitsnormen door Intergas zelf ontwikkeld en geproduceerd. Intergas loopt dan ook al jaren voorop met technologische ontwikkelingen, met als voornaamste doel: in betrouwbare warmte voorzien.

Contact
Bouma CV Totaaltechniek

ATAG

ATAG is fabrikant en leverancier van hoogwaardige cv-toestellen en zonne-energiesystemen, en bedient hiermee zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt. Voor iedere woon- of werkomgeving heeft dit merk een product dat het beste biedt: design dat duurzaam, betrouwbaar, veilig, energiebesparend en comfortverhogend tegelijk is. Met als ambitie om dé vernieuwer te zijn in techniek, prestaties en design zet ATAG zich in voor een duurzame samenleving en aangenaam comfort.

Contact
Bouma CV Totaaltechniek

Vaillant

Vaillant is een toonaangevende leverancier van verwarmingstechnologie in Europa. Wereldwijd ontwikkelt en produceert Vaillant cv-ketels, geisers, hr-ketels en warmtekrachtkoppelingen, warmtepompen, zonne-energie en ventilatie. Het brede assortiment van Vaillant is gericht op optimaal comfort, kwaliteit, duurzaamheid en besparing van energiekosten. Om dit te realiseren wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken.

Contact
Bouma CV Totaaltechniek

FERROLI

Al meer dan 50 jaar bedenkt Ferroli oplossingen voor een aangenaam binnenklimaat. Het assortiment varieert van hoogstaande cv-ketels, ventilatiesystemen en warmtedistributiesystemen tot complete zonlichtsystemen. Op die manier wordt gestreefd naar een gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen.

Contact
Bouma CV Totaaltechniek