website loader

Bel nu 020 260 24 60

Klanten vertellen

9,6

100% Beveelt Bouma CV aan
Bekijk onze 21 beoordelingen >

Heeft u een Loodgieter nodig in Muiden? dan bent u bij Bouma Centrale verwarming & Loodgietersbedrijf aan het juiste adres. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in eigenbeheer. Heeft u een spoed geval dan zijn staan onze collega’s binnen 1 uur op de stoep. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, en ook in gemeente Muiden betaalt u bij ons geen voorrijkosten. Boumacv is een professioneel en groeiend bedrijf al meer dan 22 jaar actief in Amsterdam en omstreken. U kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:Kies voor
Bouma CV

  • Snelle behandeling van uw aanvraag
  • 24/7 Service het hele jaar door
  • Behouden hoog rendement door onderhoud
  • Uitstekende Service

Tevreden klanten

Zeer tevreden over de werkzaamheden die zijn uitgevoerd door Boumacv. Ik ben goed geholpen door de monteurs van boumacv, werkzaamheden zijn keurig en vakkundig uitgevoerd. Echt fantastisch werk geleverd !! Aanrader!

Geplaatst door Greco op 26 nov

Bouma CV op Marktplaats
Bekijk alle marktplaats beoordelingen
Meer weten?

Wij adviseren onze klanten uitvoerig en houden daarbij rekening met het beschikbare budget.
Bij Boumacv kunt u terecht voor een nieuwe cv ketel, service & onderhoud aan alle merken cv ketels, riool verstoppingen, loodgieterswerkzaamheden, reiniging ventilatiesystemen en het plaatsen van warmtepompen in Amsterdam en omstreken.
Neem dan vrijblijvend contact op via T: 020 260 24 60 of bezoek de contactpagina.

Loodgieter Spoed Muiden

Onze loodgieters zijn ook werkzaam in gemeente Muiden.
Wij staan 24 uur per dag paraat voor alle spoed gevallen.
Heeft uw een lekkage? Of is uw toilet verstopt ? Geeft de CV ketel een storing aan, moet er een CV reparatie uitgevoerd worden of wilt u graag nieuwe cv ketel. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor reparatie van uw Sanibroyeur of het reiniging van u ventilatiesysteem. Neem dan snel contact op 020-260 24 60 wij staan dag en nacht voor uw klaar.