Ketel onderhoud verlengt levensduur

 

De aankoop van een CV ketel betekent een behoorlijke investering. Geen wonder dat u er zo lang mogelijk van wilt genieten. Goed ketel onderhoud is in Amsterdam daarom net zo belangrijk als in de rest van Nederland. Dit storingsgevoelige apparaat presteert stukken beter wanneer u er regelmatig een professional naar laat kijken. Jaarlijks ketel onderhoud verkleint de kans op problemen.

Om u de zorgen hiervoor uit handen te nemen bieden wij onderhoudscontracten. Zowel voor particulieren als bedrijven is dit een handige en comfortabele oplossing die de levensduur van CV ketels verlengt. Tijdens het jaarlijks onderhoud controleert de monteur op lekkages, maakt hij de warmtewisselaar en de brander schoon en regelt hij de gasdruk.

 

Onze vakbekwame monteurs zijn thuis in:

  • CV ketel onderhoud
  • Geiser onderhoud
  • Moederhaarden onderhoud
  • Gaskachel onderhoud
  • Mechanische ventilatie onderhoud
  • Waterinstallatie onderhoud
Contact

Waarom ketel onderhoud noodzakelijk is

 

We gaven het hierboven al aan: ketel onderhoud, zowel in Amsterdam als in de rest van het land, is belangrijk. Het verlengt namelijk de levensduur van een CV ketel. Maar het is niet alleen daarom te doen. Ook de veiligheid van uw gezin gaat erop vooruit, omdat u de kans op koolmonoxidevorming drastisch verlaagt. Daarnaast voorkomt u te hoge stookkosten door een verouderende CV ketel te laten onderhouden.

Contact

CV ketel onderhoud Amsterdam

 

Niets is zo vervelend als midden in de winter in de kou komen de zitten. Toch overkomt dit jaarlijks duizenden huishoudens in Amsterdam. Gelukkig kan Bouma CV voor uw CV onderhoud rond Amsterdam op deze momenten te hulp schieten. Onze betrouwbare monteurs hebben jarenlange ervaring in het onderhoud van een CV ketel, het repareren van elk soort defect en kunnen met alle merken overweg.
Wij raden u aan om periodiek CV onderhoud te laten uitvoeren. Wij komen met plezier langs om CV ketels te ontluchten, te controleren op lekkages en de gasdruk bij te stellen om de levensduur van uw ketel optimaal te benutten.

De aankoop van een CV ketel is een behoorlijke investering waar u er zo lang mogelijk van wilt genieten. Goed CV onderhoud is daarom ontzettend belangrijk. De CV ketel presteert stukken beter wanneer u er regelmatig een professional naar laat kijken. Jaarlijks CV onderhoud verkleint de kans op problemen. Om u de zorgen voor het onderhoud van uw CV ketel uit handen te nemen hebben wij voor zowel particulieren als bedrijven onderhoudscontracten. Dit is dé oplossing die de levensduur van uw CV ketel verlengt. Tijdens het jaarlijks onderhoud controleert de monteur op lekkages, maakt de warmtewisselaar en de brander schoon en regelt de gasdruk.
Voor CV onderhoud in Amsterdam en omstreken bent u dus aan het juiste adres!

 

CV onderhoud verlengt levensduur van uw CV ketel

 

Goed onderhoud is belangrijk het verlengt namelijk de levensduur van een CV ketel. Ook de veiligheid van uw gezin gaat erop vooruit, omdat u de kans op koolmonoxidevorming drastisch verlaagt. Daarnaast voorkomt u te hoge stookkosten door een verouderende CV ketel te laten onderhouden. Onze professionele loodgieters hebben een aantal adviezen gegeven om u te helpen bij CV ketel onderhoud. Wat betreft het reinigen kunt u zelf de buitenkant met een doek schoonmaken, de binnenkant kan een van onze monteurs voor u reinigen. Controleer regelmatig de waterdruk, als deze onder 1.5 bar komt kunt u de ketel bijvullen. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig de waterleidingen te ontluchten voor uw CV onderhoud. Heeft u meer vragen? Neem voor aanvullende informatie vrijblijvend contact op over CV ketel onderhoud in Amsterdam en omgeving.

Niets is zo vervelend als middenin de winter in de kou komen de zitten. Toch overkomt dit jaarlijks duizenden huishoudens in Amsterdam. Gelukkig kan Bouma CV op deze momenten te hulp schieten. Onze betrouwbare monteurs hebben jarenlange ervaring in het repareren van elk soort defect en kunnen met alle merken overweg.

Omdat voorkomen beter dan genezen is, raden wij u aan om periodiek ketel onderhoud te laten uitvoeren. In Amsterdam en omstreken komen wij met plezier langs om CV ketels te ontluchten, te controleren op lekkages en de gasdruk bij te stellen. Zo gaan ze langer mee en geven ze niet zomaar de geest.

 

Onderhoud CV-ketel jaarlijks uitvoeren

 

De aankoop van een CV ketel betekent een behoorlijke investering. Geen wonder dat u er zo lang mogelijk van wilt genieten. Goed ketel onderhoud is in Amsterdam daarom net zo belangrijk als in de rest van Nederland. Dit storingsgevoelige apparaat presteert stukken beter wanneer u er regelmatig een professional naar laat kijken. Jaarlijks ketel onderhoud verkleint de kans op problemen. Om u de zorgen hiervoor uit handen te nemen bieden wij onderhoudscontracten. Zowel voor particulieren als bedrijven is dit een handige en comfortabele oplossing die de levensduur van CV ketels verlengt. Tijdens het jaarlijks onderhoud controleert de monteur op lekkages, maakt hij de warmtewisselaar en de brander schoon en regelt hij de gasdruk.

Om een CV storing te voorkomen, is het belangrijk dat u uw CV ketel periodiek onderhoudt. Omdat dit een ingewikkelde klus is, kunt u dit werk het beste aan professionals overlaten. Aan de monteurs van Bouma CV, bijvoorbeeld. Wij bieden al een onderhoudscontract voor slechts €96,20 per jaar (incl BTW), waarmee u met een gerust hart van de warmte kunt genieten.

Als u er toch te laat bij was, is er nog geen man overboord. Bij een CV storing in Amsterdam zorgen onze monteurs voor snelle reparatie. En als vervanging de enige optie is, voorzien wij u van vakkundig en onafhankelijk advies. Meer weten? Bel ons op 020 260 24 60 of vul het contactformulier in.