Dakventilator laten plaatsen voor een aangenaam klimaat

Een dakventilator plaatsen op het dak van uw woning of kantoor? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Vakkundig kunnen wij mechanische ventilatie aanleggen als deze nog niet aanwezig is. Goede ventilatie is ten eerste goed voor uw gezondheid en ten tweede zorgt deze manier van ventileren voor een aangenaam klimaat in uw huis of kantoor. Door een dakventilator te plaatsen heeft u een zeer geschikte manier om uw woning of kantoor van frisse lucht te voorzien. Het voordeel van een dakventilator is het hebben van een veel grotere capaciteit dan gewone mechanische ventilator.

Contact

Dakventilatie vervangen bij defect op vernieuwing

Heeft u al dakventilatie en is deze aan vervanging toe? U doet er goed aan om uw dakventilatie te laten vervangen door onze specialisten. Ook voor het vervangen van gewone mechanische ventilatie en het daarna plaatsen van een dakventilator. De dakventilator werkt hetzelfde als een mechanische ventilatiebox maar met het verschil dat hij op het dak zit, aan de buitenkant. Geen ontsierende ventilatie in huis en meer capaciteit.

Contact
Bouma CV Totaaltechniek

Mechanische ventilatie reinigen

In de dakventilator zit een afzuigmotor, verbonden met het ventilatiesysteem in de gehele woning. Door het dagdagelijks afzuigen van de verontreinigde lucht raakt de ventilatie op den duur ook verontreinigt. Van belang is dus dat u tijdig uw ventilatiesysteem laat reinigen en onderhouden door een gecertificeerd specialist. U bent en blijft dan verzekerd van een optimale werking en een aangenaam klimaat. Bij het reinigen van de mechanische ventilatie of de dakventilator kunt u ervan verzekerd zijn dat we onderhoud meenemen. Ventielen, rubbers en andere onderdelen moeten wel eens vervangen worden. Wij adviseren een onderhoudsbeurt om de vier jaar waar we dan alle luchtkanalen, de ventilator en de motor goed schoonmaken en nakijken.

Contact
Bouma CV Totaaltechniek